Moderigtige trend smykker i Stål & Titanium - Til trendy Mænd & Kvinder.

Flotte designs og moderne smykkestil. Flotte holdbare smykker, fremstillet i 316L rustfrit stål & titanium. Højaktuelt innovativt smykkedesign til Ham og Hende. Tjek også vores flotte >> Sølvsmykker  >> Parsmykker  >> Lædersmykker

Stålsmykker er et af nutidens hotteste smykkematerialer til både Ham & Hende. Rustfri stål er både et meget allergivenligt og ekstremt holdbart materiale der praktisk talt er ridsefrit og ikke skal vedligeholdes som f.eks sølvsmykker. Da de først kom frem var de mest forbeholdt mænd og blev brandet som et synonym til den maskuline styrke. I dag findes der temmelig omfattende kollektioner af flotte stålsmykker til kvinder som vi også præsenterer her på somo-art online.

En anden fordelagtig feature ved smykker i stål er at de kun koster en brøkdel af af ædelmetal. Det betyder at du kan købe flere styles for færre penge. F.eks stålarmbånd, stålhalskæde og stålring på én gang, så du har fede smykkesæt der matcher din stil til både til hverdag og fest.

Stålsmykker til mænd og kvinder

Udover at stålsmykker er superflotte når de er lavet i rent stål, kan de også bruges i kombination med andre smykkematerialer. Især læder er meget velegnet at mikse stålet med og indgår i mange kombinationssmykker til både ham og hende her i vores online smykkeafdeling.

En ekstra detalje ved stålet er at det er nikkelfrit. Derudover holder det sig flot i rigtig lang tid og kan holde til at blive brugt. Hold øje med vores voksende udvalg af fede smykker i stål.

Herresmykker