Specielle Krukker og Fiber Potter i høj kvalitet / elegant unik design til ude & inde.

Flot krukke design og unik finish. Lækre havekrukker som udmærker sig ved ekstrem holdbarhed og vejrbestandighed. Disse krukker er en investering mange år ind i fremtiden. Et godt bud på innovativ moderne havestil i bedste kvalitet. Vi garanterer dig Nordens største udvalg på ét sted og de sidste nyheder først ! - Mere end 300 forskellige modeller.

>> Køb Havekrukker I Hvid Marmor  >> Køb Havemøbler  >> Køb Andre Ting Til Haven

Velkommen til Danmarks flotteste udvalg af kvalitets krukker til både hus og have. Frostsikre havekrukker og lækre indendørs krukker & potter i super lækkert innovativt design. Fremstillet i de bedste materialer til det Skandinaviske klima. Gratis levering af de store krukker i Danmark. Når du skal vælge dine nye krukker er det vigtigt at overveje hvor de skal anvendes og til hvilke planter. Pas på med ikke at købe krukkerne for små hvis du vil plante buske og små træer i dem - det er vigtigt at volumen i basen er tung nok til ikke at vælte i stormvejr når planterne vokser.

Vi har et meget stort udsnit af professionelle krukkeleverandører, som har fokus på at skabe en unik sammenhæng imellem design, kvalitet og holdbarhed. Samt at kunne bringe naturen ind i stuen i form at store krukker & plantekummer f.eks med selvvanding. Nu også i top moderne farver, så du kan matche din boligindretning og integrere dine beplantninger i dine omgivelser.

 

Hos SoMo-Art fører vi ikke de helt billige krukker, potter og plantekummer - Vi vil tilbyde dig den bedste oplevelse ved at få en ordentlig kvalitet fra starten. Ligesom alle andre ting i moderne boligstil & havestil, skal det være enkelt, overskueligt og med minimal vedligehold. Vores kunder der køber havekrukker hos os er yderst tilfredse med deres valg og vi har ikke haft én eneste reklamation på de krukker vi har solgt for over 5 år siden. Det gør det også til en fornøjelse for os at sælge kvalitetsprodukter der glæder folk år efter år. Bolig & Havemagasiner fra ind og udland henter også tit inspiration og vejledning hos os til deres læsere - det er vi ret stolte af :-)

Læs også mere om >> Vand I Haven