Rug Solid Skindtæpper - 5 Farver

Pris fra
299,00

Lækre skindtæpper i afdæmpede farver der skaber naturlig atmosfære i din bolig - Mange størrelser.

Model/varenr.: Rug Solid Skindtæpper
60x90 65x135 75x200 75x300 75x400 75x500 140x200 170x240 200x300 250x350
Brun Sort Mørk Grå Lys Grå Beige
Lager:

Fri fragt på køb over 999,- DKK (under 25kg)

Fri fragt på Smykker Online uanset beløb ..

Fri fragt på Modetøj til kvinder (over 300,- DKK)

  Køb nu, betal når du vil - >> Læs mere

Rug Solids håndvævede skindtæpper passer ind i enhver indretning med deres naturlige og minimalistiske udtryk. På samme tid bringer tæppet kant og et grafisk udtryk til rummet gennem dens rå ruskind kanter.

Du vil have glæde af Rug Solid skindtæppet uanset om du placerer det i stuen, soveværelset eller entreen. Skindtæppet er flettet i hånden af skindstrimler. Strimlerne er rester fra modeindustrien, som Rug Solid omhyggeligt udvælger, sorterer og farvekoordinerer.

En tidskrævende og langsommelig proces, men også hele grundlaget for at en ensartet, stram vævning opnås. Tæppets væveproces og materialehistorik medvirker til detaljer, der gør hver enkelt tæppe unik – og endda i den bedste kvalitet!

MATERIALE: Ægte skind samt bomuldsgarn.

BEMÆRK: Da tæppet er vævet i hånden kan størrelsen variere med 3-5 %. Nogle gulve kan være sarte og særligt modtagelige. Vi anbefaler derfor, at tæppet benyttes med et tæppeunderlag for at undgå afsmitning på gulvet. Er du i tvivl, så forhør dig med gulvproducenten.

Ligger tæppet i direkte sollys vil det kunne ændre farve med tiden. En stor del af vores kvalitetsproces består i at sikre, at de enkelte strimler, der indgår i tæppet, er farve afstemt. De viste foto er dog vejledende, da to tæpper aldrig er 100 % ens.

RENGØRING: Vi anbefaler rensning, men den daglige rengøring klares nemt med støvsuger, en bankning eller ved grovere tilsmudsning med en børste og lidt sæbevand. Lad tæppet ligge fladt og tørre.

Forslag til dig
Tilbud lige nu

    KØB NU, BETAL NÅR DU VIL - RENTE & GEBYRFRI DELBETALING / VÆLG VIABILL NÅR DU GÅR TIL KASSEN >> LÆS MERE HER