Vandkunst/springvand til boligen & haven - Klar på 10 minutter - Hvorfor vente ? 

runde vandkugle sort med lys led

Ovenfor helt nye smarte vandkugler i Fiberstone / Klik på billedet

Alle Vandkunst er CE godkendt både til indendørs og udendørs brug - Vores vandskulpturer er fremstillet i poly-resin ( Kunststof ) og med en meget naturtro overflade. De er lette at rengøre og kræver minimal vedligehold. Samtidig er de lette at flytte, da vægten er reduceret pga. kunstmaterialet. Disse Vandkunst kan anvendes i boligen, i havestuen, på terrassen, på altanen, ved indgangspartiet, i virksomheden, eller på din yndlingsplads i haven & gårdhaven.

     

Køb Vandkunst/Fontæner i Polyresin

En anden fordel ved disse smukke vandskulpturer er, at de findes i rigtig mange udgaver og designs. De kan indpasses som et naturligt element i dine omgivelser. Lyden af rislende vand giver dig indre ro og balance, så udover at du får et nyt flot produkt til hjemmet, får du også et højere mentalt velvære. Glem ikke at rindende vand også tiltrækker og fanger dit husstøv og er medvirkende til et langt bedre indeklima i din bolig, på dit kontor o.lign. Indbygget vandtank.

Så alt i alt er købet af vandfontæner et alsidigt godt køb, hvor du får rigtig meget funktion og fornøjelse for pengene, mange år fremover. Vand i haven og indendørs, er en tiltagene faktor i moderne havestil & boligstil. Ingen gravearbejde eller vandtilslutning. Kun 220V til pumpen.

Vores vandkunst kræver faktisk ingen vedligeholdelse, udover periodisk rensning af pumpefilteret. Et lille tip til de varme sommerdage er, at hælde lidt 'Atamon' + lidt lugtfri eddike i vandet, for at undgå hhv alger og lugt samt kalkstriber. Det skader heller ikke fuglene, som drikker vand fra fontænen.

Sørg derudover for, at pumpen aldrig løber tør for vand (fyld den godt op). Det anbefales at skifte vand jævnligt hvis du bor i sandede områder, eller på meget varme somre.

Uanset om du anvender dine vandkunst ude eller inde, giver det et flot helhedsindtryk hvis du placerer fontænerne sammen med planter i flotte krukker. Både visuelt og mentalt skaber det en fantastisk stemning, kombineret med den behagelige og afstressende lyd af rislende vand.

( Vandkunst i Polyresin skal ind om vinteren ) - ( Ellers bortfalder garantien ) !!

marmor fontæne anzio       

Find flere smukke vandfontæner i marmor - KLIK HER / Gratis Levering !!

Kontakt os her

EKSTRA NEDSATTE VANDKUNST & FONTÆNER - SPAR 30-40% - KLIK HER

SMUKKE KRUKKER  -  HAVE FIGURER  -  LANTERNER  -  OUTDOOR LIVING

SOMO-ART  DANMARK