Velkommen til salg af mode smykker engros til butikker & webshops i DK & Norden.

Efter mange henvendelser fra fysiske forretninger og netbutikker omkring at købe smykker til videresalg, åbner vi nu op for muligheden her hos SoMo-Art Online. Nemt, hurtigt & sikkert. Også salg til Norden - >> Norge, Sverige, Færøerne, Island & Grønland.

Køb smykker engros hos smykkegrossist

Vi har et meget bredt udvalg og hænger ikke fast i specifikke brands. Det gør at du kan finde netop de smykker der passer til dit koncept. Du kan sammensætte din helt egen kollektion og supplere når du har behov for det. Vores udvalg vokser hele tiden og der kommer ofte nyt på hylderne så du kan inspirere dine kunder. Vi har stor erfaring med smykker til videresalg og har tidligere haft en smykkegrossist webside, men grundet travlhed har vi samlet det online her.

Hvordan gør du: / >> Opret dig først som kunde her  (Kun CVR/VAT/SE registrerede virksomheder både i DK & Udland) - Send os efterfølgende en e-mail om at du ønsker din nye engros konto aktiveret. (Læs venligst nedenstående først)                 

Vi er kun interesseret i at samarbejde med seriøse og ansvarsbevidste forhandlere og derfor vil vi gerne kort høre om din forretning og dine planer for at forhandle vores smykker. Derudover skal du have gyldigt CVR nummer. Produkterne sendes fragtfrit til dig i både DK & Udland.

Som engroskunde er der et minimumbeløb som du skal købe for. Når du er oprettet som kunde kan du se dine engrospriser og handle som du har lyst. Din ordre ekspederes indenfor 2-3 dage. (ingen gebyrer på betalingskort, både i DK & Udland)

Bemærk at du skal godkendes som forhandler inden du kan udnytte alle dine indkøbsfordele. Henvendelser uden fyldestgørende info omkring din virksomhed, cvr nr og ide/koncept - besvares ikke. Vi beskytter vores forhandlere og har ikke én på ethvert gadehjørne.

Alle yderligere info oplyses ved at kontakte os uforpligtende >> HER  eller på tlf +45  6067 2409

Butikker i Norge, Færøerne & Grønland handler momsfrit i butikken. >> Opret dig som kunde i dag.

smykker til videresalg

Vi tilbyder dig de laveste B2B engrospriser i branchen samt en god seriøs service. SoMo-Art smykkesalg engros, henvender sig til alle former for butikker som trend butikker, frisører, tøjforretninger, livsstilsbutikker, smykkebutikker & sommerbutikker mv - Skab fokus på nye kunder i din forretning og gør den spændende for dine besøgende med lækre modesmykker på hylderne. Hurtig levering & seriøs service !!

Smykker engros

VIGTIGT - Du må absolut ikke kopiere vores tekster eller billeder i din varepræsentation online. Det vil uden undtagelse medføre retsforfølgning og ophør af samarbejde hvis det alligevel sker. I din fysiske butik kan du skabe din markedsføring & koncept som du vil.

Google Translate