Smuk individuel kunst & skulptur til flot personlig boligstil & dekoration.

SoMo-Art tilbyder nu spændende og anderledes boligkunst & design til kunder der ved hvad de vil have. Super flotte specielle skulpturer og figurer til attraktive priser online. Tendensen er støt stigende med monumental unik dekoration der taler sit eget sprog.

Produkterne i denne kategori er flyttet til >> BRUGSKUNST

Små detaljer som gør den store forskel. For at gøre sin bolig dejlig at færdes i kan små skulpturer og figurer medvirke til at din bolig får sjæl og individualitet. Boligkunst er et vidt begreb og vi er som mennesker forskellige og med forskellige behov. Vi har derfor valgt et sortiment af lidt anderledes kunst til boligen som har en eller anden relation til basale værdier i tilværelsen. Efter mange opfordringer fra kunder, har vi nu et udvalg af dyrefigurer online.

Igen er fokus rettet på at produkterne har en betydning og en mening med at skulle figurere i vores boliger. I en tid hvor verden har slået turboen til, tror vi det er vigtigt at finde roen og harmonien igennem nye beroligende tiltag i vores omgivelser. Se de smukke Egypten Figurer.

Her kan du også finde de lidt mere specielle gaveideer som ikke findes i de gængse varehuse. Det er altid sjovt at finde en gave som kan relatere til den person der skal modtage og at der ligger et lille vink i tanken bag. Tag et kig på vores skulpturer og figurer og se om ikke der er noget boligkunst der fanger dit øje. Måske er det dig der skal forkæles lidt i denne omgang ;-)