Smukke Art Deco Tiffany Lamper med håndlavet mosaik glas. Absolut Fair Pris !

Ægte håndværk og unik lyssætning. Masser af glade og tilfredse kunder har købt Tiffany Lamper hos os igennem årene og vender stadig tilbage for at supplere samlingen. >> Info om klassiske Tiffany Lamper     HURTIG LEVERING I DANMARK & NORGE

Populær
Pris fra
399,00
Populær
799,00
599,00
Populær
599,00
Populær
599,00

De smukke individuelle Tiffany lamper er stærkt på vej tilbage i de nordiske boliger. Selv i den stilrene og minimalistiske Boligindretning er disse håndlavede glasmosaik lamper blevet budt velkommen i kraft af deres unikke evne til at sprede varme og ægte stemning. Lamperne er med blyindfattet glasmosaik i de skønneste levende farver og stabil lampefod i mørk patineret tin.

Glasmosaiklamperne så dagens lys i New York i slutningen af 1800 tallet da Louis Comfort Tiffany kreerede de første Tiffany lamper af små farvede glasstykker. Det gjorde han for at afskærme det dengang nyligt opfundne elektriske hårde hvide lys. Efterfølgende har hele verden taget dem til sig og implementeret dem i boligen for at nyde den afdæmpede og smukke belysning som lamperne udsender. Her finder du et stort udvalg til attraktive online priser.