Flot original boligindretning & boligstil med et unik touch af sjæl & charme. 

Er du til rustik, original og speciel boligindretning ? Er der gode chancer for at vi vil matche nogle af dine ønsker og holdninger.

Lanterner   -   Lysestager   -   Lamper Online   -   Vandkunst   -   Lechuza Krukker

Hos SoMo-Art forsøger vi at finde produkter der tilgodeser den mere tidløse og langtidsholdbare boligindretning. Selvom tider & trends skifter uendeligt kan det være en god fornemmelse at omgive sig med ting og møbler der har en betydning og som måske har været med på din rejse i lang tid. Det betyder også at det skal være en ok kvalitet og der har været menneskehænder indblandet i fremstillingen. Her finder du lidt af hvert til din indretning af boligen og til fair pris.

Leder du efter helt unikt brugskunst som ingen andre har kan du også finde det hos os. Vi sætter en ære i at præsentere 100% individuelle varer der skaber en fantastisk stemning i hjemmet og har en tendens til at stjæle billedet og foranledige en god dialog med dine gæster.

Når du skal finde boligtilbehør kan det være en god ide at lytte med hjertet. Udover at produktet måske skal have en funktion, må det også gerne være en indslag i dit hjem som du kommer til at holde af og nyde til daglig. Vi er allesammen forskellige og det er meget individuelt hvad der føles rigtigt for os. Vi gør vores bedste for at præsentere et bredt udvalg for enhver smag, så der er inspiration at hente for alle. Hvis du synes vi mangler noget, hører vi gerne fra dig. :-)